Colgate ProClinical A1500 – jeg får teste!

Jeg har tidligere skrevet innlegg om LikenShare, en side hvor man kan få anledning til å teste nye produkter.

For en stund siden hadde de kampanje hvor man kunne melde sin interesse for å teste ut en elektronisk tannbørste fra Colgate, nærmere bestemt ProClinical A1500. Jeg hadde glemt av at jeg hadde meldt meg på dette og ble positivt overrasket når jeg åpnet mailen med beskjed om at jeg var blitt trukket ut til å teste den.

Bare noen dager etterpå lå det en pakke og ventet på meg på Posten. I pakken lå dette:

IMG_4739

En Colgate ProClinical A1500 elektronisk tannbørste og Colgate Max White One tannkrem.

IMG_4741

IMG_4742

Pakken inneholder den elektroniske tannbørsten, lader, reiseetui og tre børstehoder(kan hende jeg vil være snill og la samboeren teste også ;)).

Innholdet gir ett godt førsteinntrykk, kjempefornøyd med at det kommer med ekstra børstehoder. Også veldig fornøyd med reiseetuiet som følger med, når jeg har hatt elektronisk tannbørste tidligere har jeg aldri giddet å ta den med på reisen, heller kjøpt meg en ny tannbørste for å ta med. Laderen er heller ikke store saken, så det vil ikke være noe problem å ta med denne på lengre reiser.

Håndtaket sitter helt fint i hånden og etter litt kjapp testing har jeg ikke oppdaget noe som helst ubehag ved bruk.

Jeg har lenge ønsket meg en ny elektronisk tannbørste da jeg syns det å pusse tenner er utrolig kjedelig og uansett hvor mye jeg prøver klarer jeg ikke å slutte å pusse for hardt. Den forrige elektroniske tannbørsten jeg hadde kostet under kr. 200,- og var ikke mye å skryte av. Jeg føler meg utrolig heldig som har fått mulighet til å teste denne.

Dersom dere vil lese mer om tannbørsten kan dere finne den informasjonen på Colgate sine hjemmesider, dere kan også ta en liten titt på denne videoen:


 

Jeg har som sagt blitt tilsendt dette produktet for å teste det ut og dele hva jeg syns om det på bloggen eller andre sosiale medier. De meninger jeg deler er mine egne og er ikke styrt av andre.

 

Dersom noen av dere vil sjekke ut LikenShare for å få muligheten til å teste produkter kan dere følge en av to linker:

denne linken lar meg verve dere som medlemmer.

denne linken er helt fri for vervekode.

Jeg vil ikke forsøke å lure dere til å bli vervet, det er helt opp til dere hvilken link dere velger(om det skulle være av interesse) og jeg kommer ikke til å bli lei meg uansett ;)

 

Jeg kommer til å skrive ett nytt innlegg når jeg har fått testet tann børsten ordentlig.

Håper alle har en flott 1. mai :)

 

signatur

 

1 comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>