Glossybox- juni :) Obs: spoiler!

Glossybox er, for de som ikke har hørt om det før, en månedlig abonnementstjeneste hvor man en gang i måneden mottar en eske med minimum fem skjønnhetsprodukter. Tjenesten finnes i flere land og for noen måneder siden var tjenesten også tilgjengelig i Norge. Her i Norge koster tjenesten kr. 179,- per måned.

Jeg har abonnert siden den første esken, men har ikke delt noe om dem før. Det finnes nok av omtaler om de forrige boksene rundt omkring på andre blogger.

I dag fant jeg juni-esken i postkassen min og tenkte jeg skulle dele den med dere :)

IMG_5062

Selv om pakken sendes med sporing er postmannen(evnt. -damen) snill og trør den ned i postboksen min hvor den akkurat passer fint inn!

 

IMG_5063

Eskene er vanligvis rosa, men av og til dukker det opp esker som er litt mer fancy. Denne måneden har Therese Sennerholt bidratt til å lage eskens design. Jeg elsker disse eskene og har brukt de to forrige til oppbevaring og ser for meg at jeg vil fortsette med dette fremover :)

 

IMG_5065

Inne i esken, pent pakket inn med sløyfe, ligger produktene og et produktark som sier noe om månedens eske.

 

IMG_5066

Månedens eske inneholder følgende:

1. Sebastian Professional Volupt Spray
2. Color Club neglelakk Age of Aquarious

3. Emite makeup Professional eye lash curler

4. Elisabeth Arden Eight hour Cream skin protectant

5. Hawaiian Tropic solkrem faktor 15

 

Jeg har ikke fått testet alle produktene noe særlig, men jeg liker fargen på neglelakken og vet allerede at jeg liker solkremen. Praktisk å ha en liten utgave til vesken :)

I motsetning til de andre månedene hvor det hver gang var minst en ting jeg ble kjempegira for, var månedens eske litt mer «meh». Da jeg skulle fortelle min venninne hva som var i esken hadde jeg allerede nesten glemt hva som var i den. Dette trenger ikke bety noe mer enn at noen av merkene er ukjente for meg og jeg derfor egentlig ikke vet hva jeg har fått. Det er også dette som er fint med Glossybox, at man får oppdaget nye ting som man kanskje ikke ville ha kjøpt ellers!

Jeg kommer uten tvil til å fortsette å abonnere og skal prøve å være flink og dele dersom det er noe som kan være interessant for dere :)

 

Dersom noen av dere har lyst til å abonnere og ikke har noe imot at jeg tjener noen poeng på det kan dere bruke denne linken :)

 

Abonnerer du? Hva syns du isåfall om tjenesten så langt? :)

 

signatur

2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>