På vei i posten: Dinair airbrush personal pro kit

Ble visst litt stormannsgal av å ha skattepenger og feielønn på konto samtidig, for plutselig hadde jeg bestilt Dinair Airbrush personal pro kit fra airbrushmakeup.com.

I flere år har jeg hatt lyst til å prøve dette, men det har føltes helt feil å bruke så mye penger på noe som man egentlig ikke helt vet hvordan funker. Det føles ikke heeeeelt rett nå heller, men likevel er det på vei i posten hehe.

Skal oppdatere når jeg har mottatt og fått prøvd det ut litt, gleder meg!

 

Noen andre som har prøvd airbrush sminke?

 

signatur

2 comments

 • Shamini

  Jeg har et airbrushsystem fra Dinair, men har aldri brukt det.. planen er å sette det opp når jeg flytter til leiligheten min, og så lære meg å bruke det, selv om jeg tror det blir vanskelig med min begrensede bevegelighet.

  • Helene

   Spennende med nye ting da :)

   Jeg er selv spent på om jeg blir å få den ordentlig til. Jeg mistet nesten min høyre tommel som barn og selv om de fikk satt den på igjen fungerer den ikke helt. Plager meg noe når jeg skal gripe ting. I tillegg er det ett eller annet i håndleddet mitt som gjør at det er ubehagelig å rulle det, så det kan jo bli ubehagelig å påføre airbrush-sminke i sirkelbevegelser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>